Liikuntakerhotoiminta vilkastui uuden liikuntasalin myötä. Maanantaisin klo 18-20 alakouluikäiset kokoontuvat Johanna ja Mika Lähteenmäen johdolla pelailemaan monipuolisesti erilaisia liikuntamuotoja. Keskiviikkoisin klo 18-20 kokoontuvat tätä vanhemmat vanhempiensa kanssa pelaamaan salibandya.

Myös naisille on tarjolla liikuntaa: kansalaisopiston lavis-jumppa kokoontuu koulun liikuntasalissa torstaisin klo 17-18.

Kirjastoauto pysähtyy koululla joka torstai klo 10:00 – 10:50 ja ”kaupan mäessä” os. Suontaantie 34 parillisen viikon tiistaisin klo 16:30 – 17:00.

Koulun huoltorakennuksessa ahkeroivat näppärät kutojat tehden upeita tekstiilejä kansalaisopiston piirissä.

Samassa huoltorakennuksessa on myös lämmin koppi luistimien vaihtoon sekä lämmin tila, jossa on muutama kuntoiluväline nuorison käyttöön.

Kesällä 2015 hankittiin koulun ympäristöön frisbeegolf-koreja kaupungin myöntämällä kenttämäärärahalla. Varsinaista frisbeegolf -rataa  koululla ei ole, mutta tästä on hyvä aloittaa mukava liikuntaharrastus. Koulun ja kyläläisten käyttöön on hankittu myös frisbeegolfkiekkoja. Niiden lainaamisesta voi olla yhteydessä puheenjohtajaan.

Kyläyhdistys hoitaa myös koulun tontilla olevaa tenniskenttää, joka on vapaasti kyläläisten käytettävissä.

Koulun kenttä jäädytetään joka talvi, kunhan vaan pakkasia riittää.