Metsästysseura Laitilan Kaikun maja sijaitsee Suontakana. Myös siellä on laavu ja kota ulkoilijoiden käyttöön. Pururata palvelee kesällä kuntoilijoita ja lumisina talvina hiihtäjiä. Muita Kaikun harrastusmahdollisuuksia voit katsoa heidän omilta sivuiltaan.

Kaikun majalta noin kilometri eteenpäin löytää kävelijä luonnonkauniin Myllynkosken. Vielä muutama vuosikymmen sitten pesivät kylän naiset siellä mattoja. Nyt paikka on suojeltu.

Pohjoiskulman Martat on vireä ja toimelias yhdistys. Siihen kuuluu naisia Suontakaa, Silosta, Kivijärveltä ja Leinmäeltä. Yhdistys vuokraa 50 hengen ruokailu- ja kahviastiastoa.

Pohjoiskulman vesiosuuskunta aloitti toimintansa muutama vuosi sitten. Vesi- ja viemäriverkostoon voi liittyä ottamalla osuuskuntaan yhteyttä. Heillä on myös omat kotisivut.

Vuonna 1958 perustettu Suontaan vesihuolto-osuuskunta toimittaa puhtaan veden jakelun omasta porakaivostaan osallailleen sekä kerää verkostollaan jätevedet keskitetysti johtaen ne sopimuskumppaninsa Pohjoiskulman vesiosuuskunnan pumppaamoon, Osuuskunta toimii pääasiassa Suontaantien alkupäässä, osakkainaan 12 kiinteistöä, joissa on asukkaita nykyisin n. 25-30 henkeä.

Pohjoiskulman Martat ry

Metsästysseura Laitilan Kaiku ry

Pohjoiskulman vesiosuuskunta